Hahrska Palatzet

Enligt vårt tycke den pampigaste festvåningen mitt i city 100 meter från Stora gatan.
Genom vårt samarbete med Room Support ordnar vi en mängd fester där. Allt från bröllopsbjudningar, firmafester, konferanser till minnesstunder.
Hahrskas unika sal bjuder in till fest där vi dukar för upp till 150 personer.
Besök deras hemsida för fler bilder och inspiration.

www.hahrskapalazet.se

Chantal´s hyr sedan något år tillbaka Skullen på Kungsbyn. Det är den gamla höskullen som är ombyggd och isolerad som festvåning. Uppvärmningen sker från den gamla spannmålstorken vilket gör att vi kan ha underbara och roliga middagar året om. Det finns bar, dansgolv och scen och tillståndet ger oss utrymme att duka för 300 personer men med några smärre förändringar får vi ordna tillställningar för bra många fler. Närheten till landet är påtaglig på Kungsbyn. Familjen Ludvigsson som äger och driver Kungsbyn har lägger stor möda på att förmedla budskapet från jord till bord. De senaste åren har Kungsbyn renodlats från saluhall, restaurang och djuruppvisning till att numera vara en djurpark. På skullen ordnar vi varje år flertalet fester såsom bröllop, dop och företagsfester. Skullen med dess underbara grönområden runtomkrig gör det till den perfekta platsen för Er som vill ha en lantlig inramning på festen.

www.kungsbyn.se

Tidö Slott

Det anrika slottet Tidö Slott belägen strax utanför Västerås invid Mälaren som drivs av familjen Christina och David Von Schinkel finns genom vårt unika samarbete tillgängligt för de stora högtiderna. Vad sägs om att börja kvällen med en drink i leksaksmueet för att sedan gemensamt promenera under facklorna till något av slottets festvångingar där middagen avnjuts vickningen kanske avnjuts nere på bryggorna till vågornas brus. Vid riktigt stora sällskap ställer vi iordning ett tält inne på borggården. På slottet ser vi gärna att det är de stora högtiderna som firas samt de extraordinära företagsaktiviteterna.

www.tidoslott.se